CATERING S GARANCIJOM

Mi nismo samo još jedna instant catering kuća bez adrese koja mijenja svoja imena i brojeve.  Mi nismo catering kuća koja priprema hranu u nekontroliranim uvjetima i nepostojećoj kuhinji. Mi nismo catering kuća koja ne raspolaže s adekvatnom opremom za sigurnu pripremu i transport hrane u rashladnim vozilima. Mi nismo catering kuća koja kupuje najjeftnije namirnice po rasprodajama u velikim trgovačkim lancima. Mi nismo catering kuća koja Vam obećava ‘brda i doline’ po niskim cijenama.

Mi smo catering kuća koja svoju tradiciju njeguje već 50 godina i nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Hrana se priprema u modernoj, vrhunski opremljenoj kuhinji prema  HACCAP standardima te se posložena u posebnim termo kutijama transportira u rashladnim vozilima na željenu lokaciju. Koristimo samo najbolje i najsvježije namirnice, kupljene od lokalnih proizvođača te njegujemo izvorni okus hrane. Naše osoblje je profesionalno i uniformirano. Mi znamo da najbolje i najkvalitetnije stvari ne mogu biti i najjeftinije

Naš cilj je ostvariti uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo, a najveće uspjeh nam je zadovoljan klijent koji nam se tijekom godina rado vraća te preporuka ‘ od usta do usta’.

ZAŠTO ODABRATI Arkada catering?

  • Visoko profesionalni catering, kvalitetne namirnice, iskusan i sposoban menadžment
  • Najbolji omjer cijene i kvalitete
  • Catering s najbogatijim iskustvom u Dalmaciji koji se profesionalno i s neupitnom kvalitetom nosi s najzahtjevnijim zadacima
  • Catering koji raspolaže s VLASTITOM opremom dostatnom za veliki broj uzvanika
  • Iskustvo u organizaciji cateringa s više tisuća uzvanika
Kuharstvo podrazumijeva: englesku temeljitost, francusku umjetnost, arapsku gostoljubivost… podrazumijeva poznavanje sveg voća, začina, umaka… podrazumijeva pažnju, inventivnost i pozornost.

John Ruskin